Parteneri

Davines

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților și pentru a ne asigura că serviciile noastre sunt asigurate de către produse profesionale naturale, am ales ca partener de drum brandul Davines.

Fondat în Parma, Italia în anul 1983 de către familia Bollati, grupul Davines și-a început activitatea sub forma unui laborator de cercetare care fabrica produse de înaltă calitate pentru companii cosmetice din întreaga lume. După 10 ani de experiență, au început să creeze produsele proprii și astfel s-a născut Davines. În prezent comunitatea Davines se întinde în peste 75 de țări.

În urmă cu câțiva ani, printr-o colaborare cu  LifeGate, Davines a adoptat o politică Zero Impact® (zero carbon) pentru ambalajele produselor din gamele de îngrijire a părului. Mai mult, toate ingredientele Davines provin de la mici ferme individuale din Italia, iar pe eticheta fiecărui produs se găsește numele fermierului care a furnizat principalele ingrediente.

Produsele Davines nu conțin parabeni și nici sulfiți!

Produsele Davines se găsesc și la revânzare în salonul Headen, tocmai de aceea, nu ezitați să îi cereți stilistului să vă recomande produsul în funcție de nevoile părului și scalpului dumneavoastră.

Află mai multe despre produsele și brandul Davines AICI

Mago Hair

Extensiile de păr ocupă un loc fruntaș în topul serviciilor de beauty destinate femeilor, tocmai de aceea, vă punem la dispoziție în cadrul salonului nostru, cele mai sănătoase extensii de păr cu un sistem de prindere unic și inovativ, bazat pe nodul de alpinist format din ață de cânepă.

Mago este o afacere de familie coreeana, fondată în 1991 care astăzi este lider la nivel global în dezvoltarea și producția extensiilor de păr.

 Extensiile de păr Mago Hair sunt create 100% din păr natural, procurat din templele din India și atent procesat în fabrica din Indonezia. Acestea trec printr-un proces calitativ de prelucrare, fiind sortate fir cu fir pentru crearea șuvițelor perfecte, ulterior trec printr-un proces de prelucrare naturală de minim 30 de zile ca în final să li se atașeze sistemul de prindere prietenos, revoluționar, pe bază de nod.

Mago are o tehnică exclusivistă de prindere a părului bazată pe noduri naturale, care nu se aseamănă cu nici un alt sistem de extensii de pe piață. S-au încercat replici eșuate pe piață, însă nici una nu a reușit să confere calitatea necesară sistemului de prindere, în așa fel încât rezultatul să fie unul natural și non-invaziv.

Mago impune cu rigurozitate menținerea calității superioare și exactitatea sistemului de prindere/îndepărtare, așadar extensiile Mago se găsesc doar în locațiile cu stiliști școlarizați de către trainerii Mago. Acestea vor oferi clienților calitate, siguranță și un păr sănătos.

Nu ezita să întrebi stilistul Headen despre cele mai sănătoase extensii de păr care există pe piață și să îți faci o programare.

Află mai multe despre extensiile de păr Mago Hair AICI.